Tallinna Talvefestival kutsub täna Rootsi-Mihkli kirikusse sõbrapäeva kontserdile

Kultuuritoimetus
Copy
Tähe-Lee Liiv.
Tähe-Lee Liiv. Foto: Eesti Kontsert

Reedel alanud XV Tallinna Talvefestivali «Tõsta pilk ja ava süda» raames toimub sõbrapäeval, 14. veebruaril kell 15 Rootsi-Mihkli kirikus vaba sissepääsuga kontsert. Esinevad noored talendid, tšellist Valle-Rasmus Roots ja konkursi «Klassikatäht» võitja Tähe-Lee Liiv klaveril. Heateoalgatus «Tõsta pilk ja ava süda» kutsub toetama Pahkla intellektipuudega inimeste külakogukonda. Festivali korraldab Pille Lille Muusikute Fond (PLMF).

«Sõbrapäev on tore sündmus, mis lausa kutsub inimesi välja kodudest,» ütleb festivali kunstiline juht Pille Lill ja lisab, «tore on pakkuda sel päeval tasuta kontserdielamust pealinna ühes kaunimas kontserdisaalis.»

Festival jätkub 16. veebruaril kell 18 Raekojas, kus lavale astuvad Eesti väljapaistvad interpreedid – saksofonist Virgo Veldi, klarnetist Toomas Vavilov ja klaveril Irina Zahharenkova ning 18. veebruaril kell 18 saab samas publik kuulata klarnetikvartetti koosseisus Marten Altrov, Martin Kuusk, Kerit Ilves ja Margus Parind.

Erakordse huumorisoonega tunnustatud Norra pianist Aksel Kolstad on taas Eesti publikuga kohtumas 19. veebruaril kell 18 Mustpeade Majas.

20. veebruaril kell 18 tähistab festival suurejoonelise kontserdiga Kaarli kirikus Eesti Vabariigi sünnipäeva. Esinevad ETV tütarlastekoor Aarne Saluveeri juhendamisel, Kullo huvikeskuse kooristuudio Raduga Natalja Kuzina juhendamisel ning trompetist Neeme Ots ja organist Tiia Tenno.

PLMF eraldab selleks 25 protsenti festivali piletitulust ning kutsub häid inimesi ja organisatsioone ostma nii festivalipileteid kui ka annetama:

MTÜ Muusikute täiendõppe keskus, EE037700771003227591, AS LHV Pank, märgusõnaga «Tõsta pilk ja ava süda».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles