Tricky kontsert lükkub edasi

Kultuuritoimetus
Copy
Bristolist pärit Tricky, kelle pärisnimi on Adrian Nicholas Matthews Thaws, tegutses koos muusikagrupi Massive Attackiga 1980. aastate lõpus ja 90ndate alguses.
Bristolist pärit Tricky, kelle pärisnimi on Adrian Nicholas Matthews Thaws, tegutses koos muusikagrupi Massive Attackiga 1980. aastate lõpus ja 90ndate alguses. Foto: Wikimedia Commons

Inglise produtsendi ja räppari Tricky 3. märtsil Tallinnas Fotografiska Tallinnas toimuma pidanud kontsert lükkub edasi. Uus toimumiskuupäev on selgumisel.

Adrian Nicholas Matthews Thaws (artistinimega Tricky) on produtsent, muusik ja näitleja. Bristolis sündinud artist on oma karjääri jooksul teinud lähedalt koostööd legendaarse trip-hop'i bändiga Massive Attack. 1995. aastal soolokarjääri alustanud Tricky oma tuntud oma sünge lüürika ja mitmekihilise kõla poolest, kasutades oma loomingus mitmeid naisvokaale ning segades omavahel selliseid muusikastiile nagu punk, reggae, funk, pop, hip-hop, hard rock.

Tricky seni viimane, 14. stuudioalbum «Fall to Pieces» ilmus 2020. aasta septembris. 2021. aastal andis ta välja projekti Lonely Guest alt välja samanimelise albumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles