AJA AUK Seks, valed ja videolint

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Tommy Lee ja Pamela Anderson 2005. aastal.  FOTO: Shutterstock
Tommy Lee ja Pamela Anderson 2005. aastal. FOTO: Shutterstock Foto: Shutterstock

Pamela Andersoni ja Tommy Leed võib ju lugeda 90ndate esipaariks. 19. märts 1995 oli see päev, mil nad ametlikult Mehhikos Cancúnis rannal, jumala ja Vaikse ookeani palge ees laulatati. Mis jumal on kokku pannud, seda inimene ärgu lahutagu, ütles preester. Mingis mõttes võiks seda kuupäeva nimetada ka 90ndate selgrooks.

Pamela Anderson kandis pulmas valge kleidi asemel hoopis valgeid bikiine ja Tommy Lee oli fraki või mõne muu ülikonnaliku elemendi asemel tulnud laulatusele palja ülakehaga. Pärast kasteti end ka ookeanilainetesse. Nende armulugu oli kestnud neli päeva. Usun, et see polegi kõige lühema kurameerimisajaga abieluühendusse heitmine. Selle ühenduse selgroog murdus umbes kolm aastat hiljem.

Pamela Anderson oli muidugi sümbol, nii sümbol, kui keegi üldse olla saab. Minu lapsepõlvekoju ei jõudnud mu suureks kurvastuseks 90ndate alguses satelliit-TV programm, aga kellel jõudis, nende peale olin kade. Nemad nägid Pamela Andersoni Venice Beachi rannal jooksmas, ja seda iga nädal. Muidugi sarjas «Baywatch». Ja nad mitte lihtsalt ei näinud Pamela Andersoni jooksmas, vaid ei hoidnud seda teadmist ainult endale – ikka rääkisid, kuidas nad Pamela Andersoni jooksmas näevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles