Muusikaagentuur Warner Music Live laiendab tegevust Eestisse

Kultuuritoimetus
Copy
Vasakult: Mihkel Sirelpuu (SMUUV), Karl Sirelpuu (Warner Music Live Estonia), Fredi Lunden (Warner Music Finland), Jaana Kapanen (Warner Music Live), Samppa Hartikainen (Warner Music Live), Meiliin Soome (Warner Music Baltics), Mikko Manninen (Warner Music Finland/Baltics)
Vasakult: Mihkel Sirelpuu (SMUUV), Karl Sirelpuu (Warner Music Live Estonia), Fredi Lunden (Warner Music Finland), Jaana Kapanen (Warner Music Live), Samppa Hartikainen (Warner Music Live), Meiliin Soome (Warner Music Baltics), Mikko Manninen (Warner Music Finland/Baltics) Foto: Niki Soukkio

Muusikaagentuur Warner Music Live laieneb ning alustab tegutsemist Eestis. Soome suurim kohalikke artiste esindav live-muusika ettevõte on valmis aitama kaasa Eesti artistide võimekuse arendamisele ja esinemisvõimaluste kasvatamisele.

Agentuuri Warner Music Live tegevust hakkab Eestis juhtima pikaajalise kogemusega kontserdikorraldaja ja agent Karl Sirelpuu koostöös Anton Musta ja Mihkel Sirelpuuga, kelle ettevõte Smuuv on Warner Musicu ametlikuks koostööpartneriks Eestis.

Warner Music Live Estonia artistide nimistuga on liitunud juba mitmed kohaliku publiku lemmikud – Andreas, Anett, Ariadne, gameboy tetris, Gram-Of-Fun, jonas.f.k, Karl Killing, Minimal Wind, Rahel, Raul Ojamaa ja Trad.Attack!.

Warner Music Group laiendas 2020. aasta sügisel tegevust Baltikumis, avades esmakordselt Tallinna südalinnas esinduse füüsilisel kujul ning alustades koostööd kohalike artistidega. Et muusikamaastikku pidevas kasvujoones hoida, laiendab ettevõte oma teenuste valikut, pakkudes Eesti turul artistidele abikätt ka esinemiste haldamisega. «Baltikumis on palju andekaid artiste ning regioonil on suur traditsiooniliste kontsertide müügi kui ka eraürituste potensiaal,» selgitab Warner Music Live'i juht Samppa Hartikainen.

«Warner Music Live'i eesmärgiks on pakkuda Eesti turul tipptasemel teenust, mis võimaldaks meie artistide karjääri arendada ja olla alati suurepäraseks partneriks kontserdikorraldajatele,» kirjeldab Karl Sirelpuu.

Warner Music Live Estonia teeb jätkuvalt koostööd ettevõttega Warner Music Baltics, kuid esindab eraldiseisvalt ka mitmeid andekaid muusikuid teiste plaadifirmade ridadest sarnaselt Soome emaettevõttega. Warner Music Live muusikute nimistusse kuulub Soome turul 70 artisti, nende hulgas Antti Tuisku, Kaija Koo, BEHM, Ellinoora, Mikael Gabriel, Cledos jpt.

«Meil on suur rõõm laiendada Warner Musicu tegevust Eestis uue täisteenust pakkuva live-muusika agentuuri näol. Soome kogemuste põhjal on meil ideaalne tõestusmaterjal, et hästi planeeritud ja aktiivne kontserttegevus võimaldab teha veelgi suuremaid investeeringuid kohaliku muusikaturu edendamisse. Eestis on palju suurepäraseid artiste, keda soovime abistada parimal võimalikul viisil – nii eraesinemiste müügi kui ka avalike kontsertidega,» lausus Warner Music Baltics'i juht Mikko Manninen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles