manna avaldas uue muusikavideo

Kultuuritoimetus
Copy
manna
manna Foto: promo

Ilmus muusikavideo manna uuele singlile «Grieve». Lugu on noore kunstniku teine muusikavideo ja esimene singel pärast eelmisel suvel ilmunud albumit «I Can Do Anything if I Want to» ning avab uue lehekülje lauljatari karjääris. Loo produtsendiks on Markus Palo ja video valmis koostöös kõige säravamate noorte režissööride vendade Eskodega.

manna sõnul on «Grieve» lapsepõlve leinamislugu. «See lugu aitas mul leppida, et mu lapsepõlv on möödas ja mul on aeg edasi liikuda. Video koosneb erinevatest elementidest, mis meenutavad mu lapsepõlve. Näiteks armastasin «Powerpuff Girlse» ja tahtsin saada loomaarstiks. Videost nähtub ka seda, kuidas vanemaks saamine mu mõttemaailma ning tegusid mõjutas ja mis minust siis praeguseks välja on tulnud.»

Lasnamäele pühendatud video režissööre vendasid Eskosid haaras loo alternatiivsus ja süngus, mida muidu Eesti popmuusikast ei leia. «Sihtisimegi luua teost, mis oleks valus. Ilmselgelt oli bro’de jaoks suurim katsumus lasta lahti tavapärastest püüetest sisendada pilti rõõmu, mitte valu. Video üks peamisi inspiratsiooniallikaid oli see, et oleme kõik Lasnamäel üles kasvanud. Seetõttu tahtsime ka filmida manna autentses lapsepõlve hoodis – Laagna tee, Kotka Kauplus, Loomakliinik jne. Võttepäevadel olime justkui kodus.»

Videos astub üles ka tuntud räppar reket. «Meie tutvusimegi mannaga esimest korda tema ja reketi ühise loo «Aegluubis» kaudu. Sellest hetkest olime andunud manna fännid. Video algusesse taaslavastasimegi reketiga «Powerpuff girlsi» multika alguskaadrid, mis meie silmis sümboliseerib manna sündi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles