Kliinik 32 toetas taas kümne tuhande euroga kultuurisektorit

Kultuuritoimetus
Copy
Foto: Pixabay

Kultuurisõber Kliinik 32 tegi suunatud kümne tuhande euro suuruse annetuse Kultuuripartnerluse SA kontole, mis on juba kolmas samas mahus sihtotstarbeline panus kultuurisektori toetuseks viimase pooleteise aasta jooksul.

Kui varasemad annetused olid suunatud vabakutseliste loojate tegevusele viiruse Covid-19 tingimustes, siis nüüdne toetuse fookus on kultuuritegevuse jätkamisele Ukraina sõja tingimustes.

Kliinik 32 osaniku Reet Pallase sõnul on annetus osanike ühine otsus, et ettevõtjad ei unustaks vaatamata sõjaõudustele ka kultuuri ja loojate sõnumi tähtsust tänasel keerulisel ajal. «Annetuse kaudu on võimalik toetada mõnda projekti või loojat, kelle tegevus on puudutatud sellest kohutavast ja alatust sõjast või kahepoolsete kultuurisuhete edendamiseks Eesti ja Ukraina vahel. Konkreetsete otsuste tegemise oleme sarnaselt varasematele annetustele delegeerinud Kultuuripartnerluse Sihtasutusele, kus on kompetents annetajate ja loojate vajaduste ühendamisel,» sõnas Pallase.

Kultuuriministeerium tunnustas käesoleva aasta veebruaris Kliinik 32 tegevust Kultuurisõbra tiitliga.

Kliinik 32 on keerulisematele erioskusi vajavatele ravijuhtumitele spetsialiseerunud hambaravikliinik, kuhu kuuluvad arstid kõikidest hambaravi valdkondadest. Parema tulemuse saavutamise nimel tehakse omavahel tihedat koostööd, et leida igale patsiendile sobivaim ravilahendus. Kliiniku eesmärk patsientide naeratuse taga on tõsta läbi eduka ravi patsientide enesehinnangut ja pikendades täisväärtuslikult elatud elu.

Kultuuripartnerluse Sihtasutuse eesmärgiks on võimaluste otsimine ja keskkonna kujundamine erainitsiatiivi täiendavaks kaasamiseks kultuuri rahastamisel avalikes huvides. Kultuuripartnerluse Sihtasutuse konto number on EE822200221073282948

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles