GALERII ⟩ Kanal 2 telešõus «Ma näen su häält» panevad end nõunikena proovile Jüri Butšakov ja Elina Born

Kultuuritoimetus
Copy

Selle kevade kaasahaaravaimas telesõus «Ma näen su häält» saab ka sel pühapäeval näha eriliselt osavat teesklemist ja kuulda imetabase lauluhäälega tundmatuid vokaliste. Auhinnaraha nimel asuvad lauljate seast mittelauljaid välja noppima abikaasad Liisa ja Silver, kes plaanivad võidu korral külastada USAs elavat sõpra.

Nõunikekogus võtab koha sisse «Õhtu!» saatejuht Jüri Butšakov. Ta leiab, et kolleeg Piret Laos saab suursuguse telesõu juhtimisega hakkama veel paremini, kui ta oodata oskas. Lisaks Jürile abistavad saate arvajapaari meelelahutaja Grete Kuld, laulja Elina Born, räpipundi 5MIINUST liige Estoni Kohver ning populaarne juutuuber ja muusik Andrei Zevakin.

Teesklejate paljastamiseks on kasuks nõunike erisugused elukutsed, sest detaile märgatakse vastavalt oma professioonile. Jüri Butšakov hindab ennast päris heaks inimestetundjaks, sest ka ajakirjanikutöös on äärmiselt oluline mõista, kuidas intervjueeritav end tunneb ja erinevatele olukordadele reageerib. «Ajakirjanik peab aru saama, kui küsitletav on närvis, vahel peab teda julgustama, mõnikord on vaja tempot tõsta ning teinekord on ta vaja naerma ajada,» lisab Butšakov.

Eelnevates episoodides oleme näinud lõppvoorus imekauneid duette, kus lauljate hääled on justkui kokku loodud, kuid lõbusaks vahepalaks oli ka saade, kus tundmatu duetipartner osutus üllatuslikult viisipidamatuks vigurdajaks. Elina Born on saate osas põnevil, kuid lisab, et kodus telesõud vaadates ei ole tal lauljate ja teesklejate eristamine eriti hästi õnnestunud. «Ma loodan, et ta oskab laulda, aga samas kui ei oska, siis saab kindlasti nalja. Ja nali on alati väga tervislik,» kommenteerib Elina oma ootusi lõpudueti osas.

Sel nädalal astuvad publiku ette seitse tundmatut: krossisõitja, vahetusüliõpilane, säärane mulk, santehnik, kõhutantsija, tantsulõvi ja rallifänn. Kes neist laulda oskab ja kes mitte, selgub pühapäeval kell 20:05 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles