The Underground Youth esineb reedel Tallinnas

Copy
The Underground Youth
The Underground Youth Foto: press

Reedel, 16. aprillil esineb Sveta Baaris oma uue tuuri raames Ühendkuningriikidest pärit, kuid Berliinis resideeruv The Underground Youth. Erikülalisena astub üles kohalik favoriit Holy Motors.

The Underground Youth sai alguse 2008. Aastal Craig Dyeri loomeprojektina, millest on tänaseks välja kasvanud kultusbänd kümne albumiga ning mille kõlapilti saab kirjeldada nii filmiliku helimaastiku kui ka põletava post-pungina. Kümme aastat staaži on bändil võimaldanud endale leida pühendunud ning intensiivse jälgijaskonna, kes ootavad uut loomingut pikisilmi. Suure edu ongi toonud suured ja pikad tuurid nii Euroopas, Aasias kui ka Ameerika Ühendriikides.

Enne õhtu peaesinejat astub üles kohalik fenomen Holy Motors, kes on aastate jooksul muutunud nii kriitikute, melomaanide, kontserdikülastajate kui ka paljude teiste vaieldamatuks lemmikuks. Kui esialgu jagasid bändiliikmed vaid ühist vaimustust müütilise ja melanhoolse Ameerika lääne vastu, siis üsna kiiresti arenes see välja ühiseks identiteediosaks, mida väljendatakse läbi muusika ja isiksuse. Holy Motorsi jõuline hüpnootilisus koos nende mõjuvõimsa sõnaseadmisoskusega võimaldab neil luua siirast sidet oma auditooriumiga – olgu nendeks Ameerika lääne fanaatikud või unistavad cowboy’d.

Tagasi üles