Maris Pihlap avaldas uue singli «Take It Away» ja kuulutas välja uue albumi

Kultuuritoimetus
Copy
Maris Pihlap
Maris Pihlap Foto: Kerttu Kruusla

Täna plaadifirma TIKS rekords alt ilmunud Maris Pihlapi uus singel «Take It Away» on heliliselt vokaalikeskne sõna- ja rütmimäng, mida toetab viiul. Olemuselt on tegemist eneseületusliku looga.

«Elu on näidanud, et mingite muudatuste, arengute, tugevamaks kasvamisteni on võimalik jõuda ainult läbi valu. See on ainus, mis motiveerib reaalselt enda olukorda muutma, näidates ära need kohad, kuhu me ei taha enam mitte mingi hinna eest tagasi langeda. «Take It Away» on hetkeväljendus sellest kohast, kus oled just oma valust tugevama, targema ja kindlamana välja tulnud,» kommenteerib Maris Pihlap ise.

Uus singel pärineb maikuus ilmuvalt albumilt, mis saab olema jätkuks 2021. aastal ilmunud debüütalbumile «What Have You Become?». Viimane tõi Maris Pihlapile ka Aasta debüütalbumi nominatsiooni käesoleva aasta Eesti Muusikaauhindadel.

Maris Pihlap astub maikuus üles Tallinn Music Weekil, nii artistina laval kui ka panelistina.

Maris Pihlap on laulja, multiinstrumentalist, produtsent ja DJ, kel pärimus- ja jazzmuusika taust. Tema 2021. aastal väljaantud debüütalbum «What Have You Become?» pälvis palju positiivset tagasisidet nii Eestis kui välismaal ning ka Aasta debüütalbumi nominatsiooni Eesti Muusikaauhindadel. Koostöö plaadifirmaga TIKS on välja kasvanud varasemast koostööst luuletaja ja muusiku EiKiga. Maris on samuti eestikeelse jazzhop-kollektiivi Pihlap.uud liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles