Tallinnas esineb reedel Soome meloodilise death-metali hiid!

Kultuuritoimetus
Copy
Soome meloodilise death-metali bänd Insomnium
Soome meloodilise death-metali bänd Insomnium Foto: Century Media Records / Pressifoto

Rahvusvaheliselt tuntud meloodilise death metal’i hiid Insomnium esineb sel reedel, 22. aprillil Tallinnas. Helitehases toimuval kontserdil soojendab Insomniumi Soome folk metal'i bänd Finntroll.

Oma kompromissitu suhtumise ja tõsise tööga end rahvusvahelisele metal-skeenesse murdnud  Insomnium andis 17. septembril 2021 välja oma uusima EP «Argent Moon». Ansambli viimane album, 2019. aasta oktoobris ilmunud «Heart Like a Grave», vallutas Soome albumite edetabeli tipu ja pääses ka Saksamaal Top 10 nimekirja.

Albumile pidi järgnema maailmaturnee 2020. aastal, kuid 2020. aasta märtsis läks kogu elu hoobilt lukku. Nüüd jätkab Insomnium kontserttuuri ning planeeritud kuus kontserti Soomes ja üks Eestis saavad veel aasta lõpus järje ulatusliku Euroopa-tuuriga.

«Lõpuks saab jälle mängida, tuju on laes ja saalid loodetavasti täis. Isegi väike õnnepisar võib üle hevimehe karvase põse veereda. Nii et loodame koos Trollidega igas neemenukas korralikult möllata!» on Insomniumi laulja ja bassimees Niilo Sevänen lootusrikas.

Ansambli Soome ja Eesti esinemisi soojendab maailma parim trollimetal’i bänd, ülekohtuselt harva Soomes esinev Finntroll. Möödunud sügisel ilmunud folk metal’i meistrite seitsmenda stuudioalbumi «Vredesvävd» lugusid saab lõpuks ka elavas esituses kuulda.

Piletid on saadaval Piletilevis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles