Tjah, ABBA see ei ole (1)

Margus Haav
, reporter
Copy
Swedish House Mafia ehk Steve Angello, Axwell ja Sebastian Ingrosso on taas koos ja hoos.  FOTO: Kevin Winter
Swedish House Mafia ehk Steve Angello, Axwell ja Sebastian Ingrosso on taas koos ja hoos. FOTO: Kevin Winter Foto: Kevin Winter

Selle nädala plaat «Paradise Again» on 2008. aastal kogunenud, siis vahepeal lagunenud ja jälle kogunenud Swedish House Mafia debüütalbum. Jah, tegemist ei ole trükiveaga, see on nende tõesti esimene kauamängiv.

Stockholmist pärit trio oli üks olulisemaid nimesid tosin aastat tagasi lahvatanud EDMi (electronic dance music) buumi juures. Võiks öelda isegi üks selle stiili defineerijatest ning ühtlasi nendest artistidest, kes esindavad generatsiooni, kellel ei ole tegelikult vaja albumit, vaid hitte. Ja hitte tuligi triol ühtejutti. Oma ameti tõttu sageli pilves viibiv kellamees Lible oleks nentinud, et polnud hoo ega hoobi vahet.

Praegu räägivad trio mehed, DJd ja produtsendid Axwell, Steve Angello ja Sebastian Ingrosso, et tegelikult oli neil kohe algusest peale suur soov lasta välja täispikk album, aga lihtsalt ei õnnestunud. Väga raske on öelda, kas massiivsete, kuid samas mitte ülemäära nõudlike biitide rohkearvuline sihtgrupp vajab tingimata pesuehtsa singlibändi ambitsioonikat, enam kui tund aega kestvat albumit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles