Panzerfaust, Velnias ja Pime täidavad Tapperi black metaliga

Kultuuritoimetus
Copy
Ansambel Panzerfaust
Ansambel Panzerfaust Foto: Pressifoto

Täna, 27. Aprillil, esineb Tallinnas rokiklubis Tapper Kanada black metal'i suurkuju Panzerfaust. Kontserdi avavad erikülalised Velnias (NL) ning kodumaine Pime.

Panzerfaust on Kanada black metal bänd, mis asutati Torontos 2005. aastal. Bändi lüürika uurib läbi ajaloo mitmesuguseid ebamugavusi tekitavaid teemasid ja need ideed peegelduvad bändi keerulistes ja häirivates muusikakompositsioonides.

Panzerfaust soojendas Slayerit nende viimasel tuuril ning on tuuritanud suurnimedega, nagu Marduk, Uada ja Vital Remains. Pärast 2017. aastal Belphegori ja Cryptopsyga tuuril olles autoõnnetuses peaaegu surma saanud Panzerfaust otsustas luua oma seni kõige ambitsioonikama albumiseeria – tetraloogia «The Suns of Perdition».

Hollandist pärit Velniase juured ulatuvad aastasse 2006. Nende muusika on makrokosmose uurimine, mis peegeldub tärkava mikrokosmose fraktaalarengus. Nad on seni avaldanud 3 albumit koos mitmete EPde, split'ide ja singlitega.

Pime on kompromissitu, aus ja ehe black metal. Külm, kalk, südame ka kõige pimedamad koopad üles leidev ja vibreerima panev Põhjamaa black metal. Kurjuse ja pimeduse trompetihääl.

Piletid on saadaval Ticketeris

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles