MEELELAHUTUS ⟩ Mürgise abielu kroonikad

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Näitleja Johnny Depp 25. aprillil tunnistust andmas. 
Näitleja Johnny Depp 25. aprillil tunnistust andmas. Foto: POOL

«Ütle seda maailmale, Johnny. Ütle neile, et «mina, Johnny Depp, mees, olen ka koduvägivalla ohver»,» kõlas esmaspäeval, 25. aprillil Fairfaxis Amber Heardi hääl helisalvestiselt, mida peetakse üheks Johnny Deppi ja Amber Heardi vahelise kohtuvaidluse määravaks tõendiks.

Kahe näitleja kohtuvaidlus sai alguse juba 2016. aastal, kui Depp ja ­Heard pärast 15 kuud abielu lahutasid ning ­Heard kohtu kaudu ajutist lähenemiskeeldu taotlema hakkas. Abielulahutushagis, mis poolte kokkuleppel lõpuks kohtuväliselt lahendati, ütles Heard, et Depp lõi teda korduvalt ning vägivald oli põhjustatud Deppi sagedasest alkoholi ja narkootikumide kuritarvitamisest. 58-aastane Depp on süüd eitanud.

Sellega see avalik peretüli aga ei lõppenud. Esimese «lahendi» sai olukord, kui Johnny Depp 2018. aastal kõmulehe The Sun kohtusse kaebas, sest leht oli teda korduvalt naisepeksjaks nimetanud. Kohtunik leidis tookord, et leidub piisavalt tõendeid, et Depp on oma endist abikaasat rünnanud, ning seega on talle omistatud epiteet kohane. Depp ei jätnud asja aga nii, vaid esitas Heardi vastu 2019. aasta märtsis 50 miljoni dollari suuruse laimamishagi, kuna Heard oli avaldanud Washington Postis arvamusloo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles