Liina Saar avaldas uue albumi

Kultuuritoimetus
Copy
Liina Saar
Liina Saar Foto: promo

Liina Saar andis välja uue albumi «Püüdmata tunne». Albumil on 9 värsket lugu, milles Saare meloodiline helikeel võngub autorilaulu ja džässi maastikel. Albumil kõlava muusika on Saar kirjutanud viimase kahe aasta jooksul. Kõla on seejuures oluliselt mõjutanud ansambliliikmed Joel Remmel (klahvpillid), Mihkel Mälgand (bass), Jaan Jaanson (kitarr), Ahto Abner (trummid) ja helikujunduse teinud Peeter Salmela. Album ilmus 1. mail digitaalselt ja vinüülina on saadaval alates 20. maist.

Album on kuulatav veebiplatvormidel Bandcamp, Spotify, Applemusic, iTunes. Esitluskontserdid toimuvad suve jooksul üle Eesti. Esimest korda saab Saare uut muusikat elavas esituses kuulda festivalil HeadRead 28. mail. Ees seisavad ülesastumised festivalidel Sõru Jazz ja RuhnuRahu.

Laulja ja laulukirjutaja Liina Saar on kaasa teinud mitmes originaalloomingut esitavas ansamblis, nagu MiaMee, Verbarium, Ajavares, Elletuse. Esmakordselt enda nime alt andis laulja albumi välja 2019. aasta kevadel, kui ilmus autoriplaat «Õhtulaulud». Ka uuel albumil kõlab muusika eesti keeles, teksti autorite seas on Lauri Saatpalu, Jan Kaus, Maian Kärmas, Mingo Rajandi, Tuuli Velling, Lauri Räpp ja Indrek Koff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles