Juurikas. Viimane veerg

Copy
Elon Musk.
Elon Musk. Foto: ANDREW KELLY/Reuters/Scanpix

Sõrves nähti paljast naisterahvast

Jahedavõitu kevadest hoolimata on Saaremaa naised juba talveriided seljast visanud. Eelmisel laupäeval nähti Lõpe kandis paljast naisterahvast talu hoovis toimetamas.

Pealtnägija sõnu vahendanud Sõrve meeste ombudsman ütles, et kuigi asja lähemalt uurida polnud võimalik, on peaaegu kindel, et naisterahvas oli täitsa paljas ja ilmselt päevitas.

Salme küla mehed kinnitavad, et paljaid naisterahvaid näeb suvisel ajal siinkandis sageli, kuid aprillikuus on paljas naisterahvas pigem haruldane.

Küsimuses, kas naisterahvas oli täitsa paljas või kandis bikiine, lähevad analüütikute arvamused lahku. Skeptikute hinnangul ei saa sündmuse vahetu tunnistaja sõnu sajaprotsendiliselt usaldada, kuna tegemist on 89-aastase vanahärraga, kelle silmanägemine pole kiita ja kes kipub igal pool paljaid naisterahvaid nägema.

«Eelmisel sügisel ajas seesama meeskodanik Saaremaa ärevusse jutuga, et ta olevat näinud, kuidas üle vana raudteetammi kõndis paljas naisterahvas. Rajakaamerate salvestisi uurides tegid kohalikud jahimehed vastuvaidlematult kindlaks, et siiski polnud tegemist palja naisterahva, vaid karuga, kes ilmselt otsis ümbruskonnas varjulist paika, kus talveunne jääda,» selgitab Sõrve meeste ombudsman.

Hiiumaa saab uue puhkeala

Käina osavallal on plaan puhastada Nasva külas asuv Lussuliiva rannaala roost ning teealune maa kadakatest ja mändidest. Seejärel rajatakse sinna puhkeala, juurdepääsuteed ja parkla.

Rannainventar, lamamistool, pingid ja riietumiskabiin on valla poolt juba paigaldatud. Kui Lussuliiva puhkeala külastajatele avatakse, saab sellest maailma suurim kuurort, mis suudab pakkuda konkurentsi Dubai ja Kuveidi puhkealadele, mille puhastamine roost ja maa-alustest mändidest ja kadakatest on takerdunud naftahindade volatiilsuse tõttu, usuvad Käina osavalla elanikud.

Dubai ja Kuveidi osavaldade kommentaare polnud lehe trükkimineku ajaks võimalik hankida.

Selgus maailma igavaim inimene

Essexi ülikooli teadlaste poolt läbi viidud uurimuse käigus selgus maailma igavaim inimene.

Ligi 500 eksperimendis osalenud inimese käest küsiti palju küsimusi. Teadlased tahtsid teada, millised ametid või tegevusalad on igavad, millised iseloomuomadused on igavad, milliseid inimesed on igavad.

Tulemused ei üllata: uuringu kokkuvõttest selgus, et maailma igavaim inimene on ettevõtja, visionäär, leiutaja ja investor Elon Musk.

«Mitte ükski normaalne inimene ei jaksa lõputuid Elon Muski uudiseid kuulata,» kommenteerib Essexi ülikooli rektori kohtusetäitja Anthony Forster. «Pidev pläma elektriautodest, kosmoselaevadest, hüperloopist ja investeeringutest sotsiaalmeediasse ajab rahvale une peale.»

Muskist ainult natuke vähem igavaks valiti Essexi peapostkontori väljastaja Samanta Cox, kes tavatseb monotoonsel häälel elu üle kurta ja tüütab kaaslinlasi mälestustega puhkusereisist Šotimaale 1986. aasta augustikuus.

Otsitakse rahakoti kaotajat

Pärnumaal leiti tanklast rahakott, milles üle 2000 euro. Kuna rahakoti omanik pole endast võimudele teada andnud, alustas politsei menetlust rahakoti kaotaja leidmiseks.

«Tahame kaotaja isiku kindlaks teha ja välja selgitada raha päritolu. Ausal inimesel ei saa ühegi valemiga nii palju raha olla,» öeldakse Läänemaa politsei pressiteates.

Kõigil, kellel on juhtunu kohta informatsiooni, palutakse teatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles