NÄDALA PERSOON Anne Veesaar: «Kui «Õnne» ära lõpeb, siis on küll sõda lahti» (2)

Betty Ester-Väljaots
Copy
Anne Veesaar tunneb imestust selle üle, et vaadatavuse järgi on «Õnne 13» ikka kogu eesotsas.
Anne Veesaar tunneb imestust selle üle, et vaadatavuse järgi on «Õnne 13» ikka kogu eesotsas. Foto: Mailiis Ollino

«Miks mina?» puikleb Anne kaua intervjuusoovile vastu. See ei ole selline «mis nüüd mina»-stiilis võltsvagadus – erinevalt neist, kes ei pelga igast kanalist vaatajat-lugejat tüüdata, muretseb armastatud näitleja tõepoolest, et ega teda «korraga liiga palju ei saa». Ja tõesti. Anne Veesaar on kogu aeg eesti rahva jaoks olemas nagu Ivo Linna ja Siim Kallas või mõni muu ilmatala.

Isegi need, kes «kohe kindlasti ei ole kunagi» vaatama sattunud sarja «Õnne 13», teavad, kes on Alma ja Mare ja Allan. Pikki intervjuusid pole Anne aga väga palju andnud. Hakkasime intervjuu aega kokku leppima juba mõne aja eest ja võib-olla oleks meie meeli siis erutanud mõni muu teema, nagu pikk talv ja metsaraie, aga nüüd on põhiteema Venemaa tapatalgud Ukrainas, ja ei saa meiegi sellest mööda. Ja ei tahagi. Anne oli just värskelt selle teemaga kokku puutunud, sest käis vabatahtlikuna mööblit tassimas põgenikele, kes juba Eestisse jõudnud.

Ilmselt teab iga inimene sõna otseses mõttes une pealt – sest Venemaa-Ukraina sõda algas öösel –, kus ta viibis, kui kuulis sõjauudist. Kus teie olite selle aasta 24. veebruaril?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles