«Avatari» fännid avastasid järje reklaamklipist põneva detaili

Kultuuritoimetus
Copy
«Avatar: The Way of Wateri plakat»
«Avatar: The Way of Wateri plakat» Foto: twitter

Aastaid edasi lükkunud järg 2009. aasta menufilmile «Avatar» sai 9. mail esimese reklaamklipi, mis näitab tuttavaid ja uusi tegelasi, aga ka Pandora-nimelise planeedi lummavat ookeani. Kuna filmi tegevus toimub suures osas vee all, kannab oodatud film nime «Avatar: Vee olemus».

The Independent vahendab, et lähemal vaatlusel leidsid James Cameroni filmi fännid treilerist tähelepanuväärse detaili, mis vihjab esimeses osas surma saanud tegelase naasmisele. Nimelt silmab reklaamklipis viivuks Na'vit, kelle õlal on täpselt samasugune tätoveering, nagu «Avataris» Na'vide vastu rünnakut juhtinud Miles Quaritchil (Stephen Lang).

Pikalt on räägitud, et näitleja Stephen Lang järjes tagasi tuleb, olgugi et Neytiri (Zoe Saldana) võttis esimese osa lõpus Quaritchi elu. Sellega seoses on arutletud, kas Lang kehastab täiesti uut tegelast või klooni, kuid treilerist leitud detaili põhjal saab järeldada, et teda näeb uues filmis Na'vina.

Lisaks Stephen Langile osalevad järjes teisedki näitlejad, kes osalesid «Avataris», nende seas Sam Worthington, Zoe Saldana ja Sigourney Weaver. Uute nägude seas on aga näiteks Kate Winslet.

2022. aasta lõpus kinodesse jõudva filmi ametlik lühitutvustus: «Jake Sully on nüüdseks juba aastaid elanud planeedil Pandora oma uue pere keskel. Kui aga minevikust pärit oht naaseb Pandorale, peab Jake üheskoos Neytiri ja Na`videga kaitsma oma koduplaneeti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles