Seiklusfilmide sari «Kariibi mere piraadid» leidis uue võimaliku peaosatäitja

Kultuuritoimetus
Copy
Johnny Depp filmis «Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks»
Johnny Depp filmis «Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks» Foto: Kaader filmist

Kinokassades üle 4 miljardi dollari teeninud menufilmide seeria «Kariibi mere piraadid» on saavutanud kuulsuse suuresti tänu Johnny Deppi mängitud joodikust piraadile Jack Sparrow'le.

Tingituna Johnny Deppi aastaid kestnud eraelulistest muredest, sealhulgas eksabikaasa Amber Heardi vastu alanud kohtulahing, on tema jätkamine kuulsas sarjas äärmiselt ebatõenäoline. «Kariibi mere piraatide» kuuendasse osasse loodetakse aga saada üks teine armastatud filmitäht.

The Sunday Times tegi intervjuu mai lõpus Eesti kinodesse jõudva «Top Gun: Maverick» produtsendi Jerry Bruckheimeriga, kellega tuli juttu ka «Kariibi mere piraatide» jätkumisest. Küsimuse peale, kas «Kariibi mere piraadid 6» on jätkuvalt plaanis, kostis Bruckheimer, et nii see tõepoolest on.

Tema sõnul käivad praegu vestlused kahe Oscari nominendi Margot Robbiega, keda tahetakse järgmise osa uueks peaosatäitjaks. Bruckheimer ütles, et praegu kirjutatakse kahe uue «Kariibi mere piraatide» filmi stsenaariumi ja üks neist arvestab Robbie osalusega, teine mitte.

Bruckheimer ei välistanud täielikult ka Johnny Deppi kaasamist, kuid märkis, et praegu valmivates stsenaariumites Deppiga arvestatud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles