Elvis Presley tütar ülistas tema isast rääkivat uut eluloofilmi

Kultuuritoimetus
Copy
Näitleja ja laulja Austin Butler Elvis Presley rollis
Näitleja ja laulja Austin Butler Elvis Presley rollis Foto: Kaader filmist

Tänavusel Cannes'i filmifestivalil linastub lavastaja Baz Luhrmanni eluloofilm varalahkunud muusikust Elvis Presleyst, mis kannab nime «Elvis». Noore Elvis Presley kingadesse astub näitleja ja laulja nimega Austin Butler, kelle osatäitmise kohta oli Elvis Presley tütrel Lisa Marie Presleyl sotsiaalmeedias ainult positiivset öelda.

Lisa Marie Presley kommenteeris filmi ning konkreetsemalt Austin Butleri osatäitmist Instagramis: «Olen Baz Luhrmanni «Elvist» kaks korda näinud ja see on imetabane. Tõeliselt suurepärane. Austin Butler kandis ja väljendas mu isa südant ning vaimu imekaunilt. Minu arvates on tema rollisooritus erakordne, sest keegi pole varem mänginud Elvist nii täpselt ning austavalt. Seda kaunist filmi vaadates tunnetad ja koged Bazi puhast armastust, hoolivust ning austust mu isa vastu. Tegemist on teosega, mille üle mina, mu lapsed ja nende lapsed saame igavesti uhked olla.»

Eesti kinodesse jõuab «Elvis» 2022. aasta juulikuus. Baz Luhrmann on varasemalt teinud menufilmid «Moulin Rouge» ning 2012. aasta «Suur Gatsby».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles