Laulja Jarek Kasari kontsert mõjub puhkekohana keset kiiret elu

Kultuuritoimetus
Copy
Laulja Jarek Kasar
Laulja Jarek Kasar Foto: Siiri Padar

26. mail esitleb laulja ja helilooja Jarek Kasar oma autorikava «Pink ja puu» Tallinnas, Kadaka Konverentsikeskuses, aadressiga Kadaka tee 4.

Mitmekülgse laulja ja helilooja Jarek Kasari autorikontsert «Pink ja puu» on inspireeritud maanteedele paigaldatud teeninduskohamärkidest, mis osutavad puhkekohale. Kontserdi eesmärgiks on olla ajutiseks puhkekohaks keset kiiret elu.

Kõlavad Jareki enda uuemad ja vanemad lood ja laulud. «Ma teen päris tihti peatusi autoga sõites «pink ja puu» siltide juures ja hingan värsket õhku. Nendest pausidest saigi inspireeritud käesolev kava,» kommenteeris Kasar.

Varem Chalice'i nime all muusikat teinud ja räpparina karjääri alustanud Jarek Kasari haare on aukartustäratavalt lai - alates 2006. aasta Eesti Vabariigi aastapäeval kõlanud ja kogu ühiskonda kõnetanud laulust «Minu inimesed» kuni albumiteni, mis on asjatundjate poolt juba eesti popmuusika kullavaramusse kantud.

«Lisaks lokkavale muusikalisele kirevusele teevad Jarekist paljude lemmikartisti tema teravmeelsed ja -keelsed kommentaarid ning jutustused. Meil on suur rõõm tema autorikava esitleda,» kommenteeris kontserdi korraldaja Leelo Lehtla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles