Disney avaldas seiklusliku esimese pildi Harrison Fordist uues «Indiana Jonesis» (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Harrison Ford filmis «Indiana Jones ja Kristallpealuu kuningriik»
Harrison Ford filmis «Indiana Jones ja Kristallpealuu kuningriik» Foto: Planet Photos / Scanpix

2023. aasta suvel jõuab kinodesse järjekorras viies film eksootikas seiklevast arheoloogist Indiana Jonesist. Oodatud järjeloos, mille pealkiri pole veel teada, kehastab Jonesi taas Harrison Ford, kes tähistab juulis 80ndat sünnipäeva.

Viimati võis Fordi kinoekraanidel Indiana Jonesi rollis näha 2008. aastal, kui ilmus seeria neljas osa «Indiana Jones ja Kristallpealuu kuningriik». Paraku ei suutnud Steven Spielbergi lavastatud film kriitikute ja fännide silmis tõusta esialgse triloogia tasemele.

Viienda  «Indiana Jonesi» lavastajaks on aga James Mangold, kes näiteks vändanud 2 Oscari vääriliseks tunnistatud võidusõidudraama «Le Mans 66» ning hinnatud koomiksifilmi «Logan». Uues oodatud «Indiana Jonesi» seikluses astuvad Fordi kõrval üles näitlejad Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Antonio Banderas jt. Filmi võtted lõppesid veebruaris.

Disney avaldas uuest filmist esimese pildi, mis kujutab juba ammu tuttavat kaabut kandvat Harrison Fordi ühes oma kuulsamas rollis:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles