Heardi ja Deppi kohtuasi sai hirmutava lõpu (12)

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Johnny Depp ja tema advokaat Camille Vasquez istungi viimasel päeval. Depp otsuse väljakuulutamisele kohale ei ilmunud. 
Johnny Depp ja tema advokaat Camille Vasquez istungi viimasel päeval. Depp otsuse väljakuulutamisele kohale ei ilmunud. Foto: KEVIN LAMARQUE

Kolmapäeva õhtul sai lahenduse pea kaks kuud kestnud kohtusaaga, mille keskmes oli endine abielupaar Johnny Depp ja Amber Heard.

Näitlejad Johnny Depp ja Amber Heard olid abielus üürikest aega aastail 2015–2017, kuid läksid suure tüliga ja avalikult lahku, kui Heard ütles abielulahutushagis, mis poolte kokkuleppel lõpuks kohtuväliselt lahendati, et lahutuse põhjuseks on, et Depp lõi teda korduvalt ning vägivald oli põhjustatud Deppi sagedasest alkoholi ja narkootikumide kuritarvitamisest.

Käesolev hagi, mida hakati avalikult kohtus lahkama 11. aprillil, päädis kolmapäeval Deppi võiduga. Võit on nii mõnelgi moel ajalooline ja seejuures hirmutav, sest loob uue pretsedendi Ameerika kohtusüsteemis, mis tõenäoliselt annab võimaluse edaspidi hageda kedagi laimu eest ka siis, kui sind nimeliselt nimetatud pole, kuid hageja suudab ära tõestada piisava hulga kattuvaid detaile ning tõestada, et pole tegelenud millegi sellisega, mille eest teda laimatakse.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles