Juurikas. Michelini tärnid parimatele toitlustus­asutustele

Copy
Raudteejaama puhvet.
Raudteejaama puhvet. Foto: Wikimedia

Vene Föderatsiooni Presidendi Ümarlaua all asuv Ühiskondliku Toitlustamise Komitee andis välja Michelini tärnid maailma parimatele toitlustusasutustele Venemaal. Teiste hulgas sai suure tunnustuse osaks Nižni-Tagili raudteejaama Mihhail Lermontovi nimeline Tööpunalipu ordeni ja Lahingukuulsuse medaliga autasustatud puhvet.

Puhveti puhul tõsteti esile meeldivat atmosfääri ja asukohta raudteejaama tualeti kõrval ning puhveti südameks olevat kivisöega köetavat raudahju, mille ääres on talvisel ajal mõnus selga soojendada, samuti luksuslikku toiduvalikut, mida hangitakse kõikjalt maailmast, olgu selleks siis Novgorodi barankad või Amuuri-äärsest Komsomolskist pärit sibul ja kala.

Loominguline seitsmekäiguline menüü, mis koosneb seitsmest teadmata päritoluga komponentidest käsitsi valmistatud pelmeenist, hoiab kliendid algusest lõpuni gurmaanliku naudingu keerises, pakkudes keerukaid ja originaalseid maitseid, mis on tulvil üksteist täiendavaid tekstuurikihte, märkisid Toitluskomitee hindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles