San Hani uus album süstib kodumaisesse popmuusikasse emotsionaalsust

Kultuuritoimetus
Copy
San Hani
San Hani Foto: Marii Kiisk

San Hani andis koos produtsent Metaboraga välja uue albumi «MEMO», tuues emotsionaalse hübriid-popsaundi Eesti muusikasse. Albumi esitluskontsert toimub 4. juunil Von Krahlis.

 

«Proovime luua popmuusikasse uut helimaastikku, siirast emotsionaalsust. Et saund oleks universaalne, mis ühendaks peavoolu ja undergroundi. Kõik laulud on mingid värvid, tujud, tunded. See on MEMO,» ütleb albumi kohta San Hani.

San Hani (Henrik Rakitin) on räppar ja artist, kes läbi laulude ja ideede defineerib tänapäeva kaasaegset maailma ja tuleviku kõla. San Hani on varem avaldanud «YX» (2020, koos Metaboraga), «Autorollo» (2018, koos Luurel Varasega), «Solaris» (2016, koos San Kryga).

Metabora (Nathan Tulve) on uue elektroonilise muusika produtsent ja artist, kes ühendab innovaatilise elektroonika, tundekeeled ja maksimaalse energiaga rütmid üheks ülendavaks tervikuks. Metabora on produtseerinud artistidele nii Eestis kui ka välismaal, osalenud tunnustatud Red Bull Music Academy's ning teinud helikujunduse Tallinna Arhitektuuribiennaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles