Klubis Hall toimub Maris Pihlapi uue albumi esitluskontsert

Kultuuritoimetus
Copy
Maris Pihlap
Maris Pihlap Foto: Kerttu Kruusla

Eelmisel aastal debüütalbumi «What Have You Become?» avaldanud ning Eesti Muusikaauhindadel selle tunnustuseks Aasta debüütalbumi nominatsiooni pälvinud Maris Pihlap andis mai lõpus välja oma teise albumi «The Search for Life Within». Maris Pihlap esitleb albumit kontserdiga 8. juunil Tallinnas klubis Hall.

Kontserdikohaks valitud Hall võib olla muidu tuntud pigem öise klubina. Maris Pihlap soovib enda uue muusika elava esitusega luua atmosfääri, mis annab võimaluse kogeda Halli ruume mitme teise nurga alt - lisaks peoformaadile ka omanäolise kontserdipaigana. Maris on uue albumi materjali esitades laval üksi, temaga liituvad aeg-ajalt külalisesinejad.

«Kannan iseenda ja oma masinatega laval kogu kava ette samas järjekorras ja kulgemises, mis plaadil, et säilitada hoolikalt läbimõeldud tervikut. Ka visuaalne lahendus saab olema üsna täpne esindus muusikalisest - siin-seal ilmub külalisi, aga algusest lõpuni lähen ainult mina. Nõnda võib mõne nurga alt ka üleüldist läbi elu kulgemist vaadata. Teen kõik endast oleneva, et kuulaja võiks Halli koridoridest välja astuda tibake terviklikuma versioonina endast,» kirjeldab Maris esitluskontserti homse eel.

Marisega liituvad kontserdi vältel külalisesinejad Ewert Sundja, Mati Tubli, Meelis Kesperi ja Kärt Pihlap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles