Tihe festivalisuvi lehvitab suvelõhna, mida head on oodata? (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Sekspositiivne räppar ja ­moeikoon Megan Thee Stallion on üks tänavuse Postivus ­Festivali peaesinejatest. 
Sekspositiivne räppar ja ­moeikoon Megan Thee Stallion on üks tänavuse Postivus ­Festivali peaesinejatest. Foto: MARIO ANZUONI

Üle kahe aasta saab Eesti (tegelikult kogu Euroopa) lubada erakordselt tihedat festivalisuve. Suur hulk festivale ja kontserte, mis viimasel paaril aastal ära on jäänud või piirdunud vaid kohaliku paremikuga, toimub taas ja toimub ka väliskülaliste osavõtul. Siin on valik Eestis ja Eesti lähedal toimuvatest suurematest kontsertidest ja festivalidest. Kuna suvi on pikk ja sündmusi palju, viskab see loetelu esialgu pilgu vaid juunile ja juulile.

Pet Shop Boys 13. juunil Tallinnas, Iggy Pop 14. juunil Tallinnas

Kumbki neist ei ole otseselt festival, legendid mõlemad ja kivistunud saurusteks vist ei saa ka kumbagi pidada, ikka suudavad veel mahla välja pigistada. Pet Shop Boys on mitu korda Eestis käinud, aga Iggy Pop jõudnud kõige lähemale vist Positivusele. Pet Shop Boysi show’ pealkiri on ei rohkem ega vähem kui «Dreamworld – The Greatest Hits Live», Iggy Popi show’l polegi pealkirja, aga ega tal ole seda ka vaja. Mai lõpus ulatati Iggy Popile Stockholmis üle mainekas Polar Music Prize. Pet Shop Boys esineb Saku suurhallis, Iggy Pop Alexela kontserdimajas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles