Õisu mõisa pargis esietendub Ugala suur suvelavastus «Kolm musketäri»

Kultuuritoimetus
Copy
«Kolm musketäri»
«Kolm musketäri» Foto: Elena Koit

17. juunil jõuab publiku ette Ugala teatri kauaoodatud suvelavastus «Kolm musketäri», mille toob lavale Ugala loominguline juht Tanel Jonas. Värske dramatiseeringu on teinud lavastaja koos Ugala dramaturgi Liis Aedmaa ja Laura Kallega. Laval näeb suurt osa Ugala trupist. Etendused toimuvad Õisu mõisa pargis Viljandimaal 15 õhtul juunis ja augustis.

Alexandre Dumas’ maailmakuulsal romaanil põhineva igahalja seikluse «Kolm musketäri» tegevus leiab aset Prantsusmaal. Noor gaskooni aadlik d’Artagnan lahkub isakodust ja suundub Pariisi, et astuda härra de Treville’i musketäride kompaniisse. Kiiresti sõbruneb ta kolme silmapaistva musketäri Athose, Porthose ja Aramisega, kuid sama kiiresti leiab ka vaenlasi.

Lavastuse kunstnik on Kristjan Suits (Tallinna Linnateater), kostüümikunstnikud Kristjan Suits ja Sirli Pohlak, koreograaf Rauno Zubko, muusikaline kujundaja Peeter Konovalov, valguskunstnik Sander Aleks Paavo. Lavavõitluse on seadnud Kaire Russ.

Osades Jass Kalev Mäe, Martin Mill, Oskar Punga, Alden Kirss, Andres Tabun, Rait Õunapuu või Ken Rüütel, Vallo Kirs, Klaudia Tiitsmaa, Marika Palm, Jaana Kena, Janek Vadi, Silver Kaljula, Karl Kena, Karl Jakob Bartels, Andri Suga, Merle Liinsoo ja Aili Nohrin.

Sissepääs Õisu mõisa parki on avatud 1,5h enne etenduse algust. Avatud on teatrikohvik ja müügil on ka valik kohalikku käsitööd. Etendused toimuvad vabas õhus, istekohad on nummerdatud ja pääs tribüünile algab 30 minutit enne etendust. Etendus kestab 3 tundi ja 30 minutit, koos 30-minutilise vaheajaga.

Kahel õhtul juunis ja augustis saab Ugala teatri juurest Viljandist sõita etendusele Ugala teatribussiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles