Juurikas. Internetis tegutsevad osavad kelmid ja pettused sagenevad

Mart Juur
Copy
Sõltumata soolisest identiteedist või sooidentiteedikriisist tuleb oma paroolid ise sisestada. Ka siis tuleb olla kindel, et tegemist on õige ja turvalise keskkonnaga.
Sõltumata soolisest identiteedist või sooidentiteedikriisist tuleb oma paroolid ise sisestada. Ka siis tuleb olla kindel, et tegemist on õige ja turvalise keskkonnaga. Foto: AFP/SCANPIX

Politseiamet teatab, et Harjumaal elav cis-sooline mees leidis kohtinguäpist Tinder transsoolise naise, kes osutus investeerimiskelmiks. Harjumaa mehe juriidiline, sotsiaalne ja tunnetuslik sugu kattusid bioloogilise sooga.

Näiteks oli Harjumaa mehel peenis, dokumentidesse oli ta märgitud mehena ning tema sooline eneseväljendus vastas mehele esitatud ootustele (näiteks ei kandnud ta rinnahoidjat). Tinderist leitud naise bioloogiliseks sooks oli sünnil määratud mees, kuid tema tunnetuslik sugu oli naine.

Pärast mõnenädalast tutvust viis transsooline naisterahvas jutu krüptorahaga investeerimisele ja lubas Harjumaa cis-soolist meest raha teenimisel abistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles