Aneti värske singel valmis koostöös maineka Briti produtsendiga (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Anett
Anett Foto: Silver Mikiver

Auhinnatud laulja-laulukirjutaja Anett andis täna välja modernse helipildiga R&B-souli singli «You Got Love». Lugu märgib Aneti jaoks esimest rahvusvahelist singlit, mis valmis koostöös UK produtsendiga Pearse Macintyre, kes on töötanud muude nimede hulgas Emily Burnsi, Troy Milleri ja Gregory Porteriga.

«You Got Love» kirjutati kevadel Londonis. Sel ajal Anett andis Inglismaal ühtlasi enda esimese väliskontserdi muusikaesitlusfestivalil Liverpool Sound City.

«Olen eelmise aasta lōpust alates olnud enamjaolt uue muusika loomise lainel ja mul on siiralt hea meel, et olen lisaks ägedatele-andekatele Eesti muusikutele ja produtsentidele saanud töötada ka üha rohkem välismaiste kirjutajate ja produtsentidega.

Kui aprillis Keychange'i programmi raames Liverpool Sound City muusikafestivalil esimese väliskontserdi andsin, siis sama reisi käigus tutvusin ka Pearse'iga, kellega oli meil muusikaliselt kohe hea klapp ja koostöö sujus väga orgaaniliselt.

Esimese sessiooniga kirjutasime loo valmis ja hiljem saime suunal Vōsu-London vahetada mōtteid ja teha loos täiendusi. See lugu räägib suhte algusest, mis paneb sind läbi kellegi teise peegelduse endale - oma hirmudele ja kartustele - otsa vaatama,» rääkis Anett.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles