Kõnekas Ukraina popmuusik annab Tallinnas heategevuskontserdi

Kultuuritoimetus
Copy
LUNA
LUNA Foto: Pressifoto

1. juulil annab Helitehases heategevusliku kontserdi Ukraina alternatiivse popmuusika staar ЛУНА.

 

ЛУНА on 2015. aastal Kiievis alguse saanud projekt, mida veab laulja ja laulukirjutaja Kristina Gerasimova. Selle DIY kultuuri hõngulise popmuusika eksperimendi tituleeris Vogue julgelt Ukraina muusikarevolutsiooni esindajaks ning ühelt poolt muusika pärast, kuid teiselt nende leviku ja võimsuse tõttu.

ЛУНА edu seisneb suuresti nende muusikavideote taga, mida on erinevatel platvormidel nähtud miljoneid kordi ning Gerasimoval ja tema tiimil on olnud oskus tabada õigeid sotsiaalseid närve, navigeerida erinevates stiilides ning mis kõige tähtsam – teha loomingut, mis kõnetaks. See on taganud kajastust kodumaises teles ning suuri rahvusvahelisi esinemisi.

ЛУНА on oma musikaalse identiteedi taga seisnud samal ajal sajaprotsendiliselt, tehes alati muusikat, millesse usub nii tema kui tiim. Siidine melanhoolia, mis ristub suurte klubibiitidega loob omapärase tõlgenduse kaasaegsest popmuusikast, mida ЛУНА parima meelega inimesteni viib.

«Peale selle, et igat Ukraina artisti tuleks täna võimalikult palju toetada, on ЛУНА tõepoolest ülimalt erakordse staatusega esineja, kelle fännibaas on justkui kultuslik. Oleme üritanud LUNA’d Eestisse tuua juba 3 aastat ning juba järgmisel nädalal avaneb võimalus teda laivis näha,» sõnas muusiku kohta Damn.Loud Agency juht Roman Demtšenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles