Hard Rock Laager 2022 ⟩ Vaja on kahte hullu ja asjad hakkavad liikuma

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Kahest piisab bändiks. Talboti Evgeniy Mikhailov (vasakul) ja Magnus Andre. Evgeniyle jääb praeguse seisuga Hard Rock Laagri esinemine Talboti koosseisus viimaseks. 
Kahest piisab bändiks. Talboti Evgeniy Mikhailov (vasakul) ja Magnus Andre. Evgeniyle jääb praeguse seisuga Hard Rock Laagri esinemine Talboti koosseisus viimaseks. Foto: Talbot

Kuigi tasemel metal-festivale, mida suvel Euroopas väisata, võib üle lugeda kahel käel ja ilmselt peab varbadki juurde võtma, on Eesti metal-skeene aasta suursündmus kahtlemata Hard Rock Laager – iga-aastane raskemuusikapidu, mis toob kokku maailmatasemel esinejad Eestist ja mujalt ning pakub enese väljaelamise võimalust kõigile, kel süda, hing ja vaim metal-muusikaga ühte takti põksuvad. Festivali valguses vestles minuga Magnus Andre ansamblist Talbot, mis 1. juulil samuti Vana-­Vigalas üles astub. Leppisime kokku, et sinatame.

Millal Talbot sündis?

Aktiivset loomingulist tegevust alustasime ametlikult 2008. aasta suvel. Idee oli juba 2003. aastal olemas ja alustasime ka eksperimenteerimist Talboti nime all, aga muusikaliselt polnud see päris see. See lihtsalt oli. Aga nimi Talbot oli olemas tunduvalt varem, vist isegi 1999. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles