Justament ja Stefan avavad tasuta kontserdiga Tartu autovabaduse puiestee

Kultuuritoimetus
Copy
Stefan esinemas.
Stefan esinemas. Foto: Marko Saarm

Autovabaduse puiestee avatakse 1. juulil kell 19 kontserdiga «Tartu 2024 esitleb: Justament ja Stefan». Sündmusele eelneb Tartu 2024 rattatiir, mis stardib kell 18 Vabadussõja mälestussamba jalamilt, kulgeb mööda Tartu sadamaraudteed ning lõpetab vahetult enne peo algust Vabaduse puiesteel. Avakontserti kannab üle ETV ning suvised sündmused Tartu linna südames jätkuvad augusti keskpaigani.

Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024, Tiigi seltsimaja ja Tartu linna eestvedamisel toimuvad Vabaduse puiesteel 1. juulist kuni 14. augustini kontserdid, tantsuõhtud, toiduturg ja paljud teised sündmused.«Tartu 2024 esitleb» programmis esinevad Rita Ray (16.07), Horoskoop ja Heidy Tamme (23.07), Raul Ojamaa (29.07) ning Ewert and the Two Dragons (14.08).

Autovabaduse puiestee eesmärk on ühendada südalinn ja Emajõe-äärne ühtseks tervikuks, eraldada liiklejagrupid turvaliseks liikumiseks ja elavdada suvist linnasüdant. Koostööd tehakse kohalike ettevõtjatega, et aidata kaasa meeldiva elu- ja töökeskkonna kujundamisele Tartu peatänavatel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles