Bond uues kuues? Järgmine Bondi-film võib juba kahe aasta pärast võttesse minna (5)

Kultuuritoimetus
Copy
Daniel Craig James Bondina filmis «Spectre»
Daniel Craig James Bondina filmis «Spectre» Foto: Susie Allnutt/AP

Bondi-filmide produtsendi Barbara Broccoli sõnul kulub vähemalt kaks aastat, enne kui järgmist Bondi-filmi tegema hakatakse. Broccoli sõnul ei ole Bondi rolli veel uut näitlejat otsima hakatud, sest järgmises Bondi-seikluses plaanitakse peategelane taasluua, vahendab Deadline.

Broccoli kinnitab, et sobiva näitlejakandidaadini veel jõutud pole. «Me üritame otsusele jõuda, millisesse suunda Bond viia. Arutelud hetkel käivad. Stsenaariumit veel pole ega saagi olema, enne kui õnnestub kokku leppida, kuidas järgmisele filmile läheneda, sest soovime Bondi täielikult taasluua. Me tahame muuta seda, kes ta on. See võtab aega. Ma ütleksin, et võtetest oleme vähemalt kahe aasta kaugusel.»

2021. aastal välja tulnud Bondi-filmis «007: Surm peab ootama» kehastas sarmikat salaagenti viimast korda Daniel Craig, kes astus Bondina üles viiel korral.

Juunikuus hakati populaarse kandidaadina rääkima uuesti Idris Elbast, sest turu-uuringu järgi soovitakse Elbat kõige rohkem Bondina näha. Produtsent Barbara Broccoli on öelnud, et Elba nimi on selleteemalistest vestlustest läbi käinud.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles