Häbistatud koomik Louis C.K. väntas isiklikest kogemustest lähtuva draamafilmi

Kultuuritoimetus
Copy
Louis C.K.
Louis C.K. Foto: ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP

Manhattanil asuvas Beacon Theatre'is esilinastus menukoomik Louis C.K. lavastatud humoorikas draama «Neljas juuli», vahendab Variety. Viis aastat tagasi tabasid Louis C.K.'d seksuaalse ahistamise süüdistused, mille järel on häbistatud koomikul õnnestunud karjäärile elu uuesti sisse puhuda.

Beacon Theatre'isse ilmusid esilinastusele kohale stsenarist ja režissöör Louis C.K. ning filmi peaosatäitja ja kaasstsenarist Joe List. List astub «Neljandas juulis» ühes džässpianisti ja taastuva alkohooliku Jeffina, kelle elu on sügavalt mõjutanud valulikud suhted vanematega. Louis C.K.'l mängib filmis põgusalt terapeudi rolli.

Esilinastuse järel küsimustele vastates tõdes Louis C.K., et terve filmi eelarve tuli tema enda taskust. Tema sõnul räägib «Neljas juuli» rasketest tunnetest, mida on inimeses põhjustanud vanemate käitumine. Louis C.K. ja List lähtusid stsenaariumi kirjutamisel isiklikest kogemustest, mida nad kumbki on saanud suhtlustest oma vanematega.

Louis C.K. eelmiseks filmiks oli 2017. aasta «I Love You, Daddy», mis tuli välja paar kuud enne koomikut tabanud süüdistusi. Ehkki süüdistuste järel tundus Louis C.K. karjäär paljude silmis läbi olevat, on Louis C.K.'d püstijalakoomikuna saatnud viimastel aastatel suur edu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles