«Lihtsalt minge pissige!» James Cameron kaitseb uue «Avatari» üüratut pikkust

Kultuuritoimetus
Copy
Kaader oodatud järjefilmist «Avatar: Vee olemus»
Kaader oodatud järjefilmist «Avatar: Vee olemus» Foto: Filmikaader

Detsembris jõuab kinodesse 2009. aasta kassahiti «Avatar» järg, mis kannab pealkirja «Avatar: Vee olemus». Lavastaja James Cameron ütles ajakirjale Empire antud intervjuus, et järjeloo pikkus küündib kolme tunnini, ehkki Cameron teab, et mõne jaoks võib see probleemiks kujuneda.

«Ma ei taha, et keegi mu filmi pikkuse üle vinguma hakkab, kui inimestel on nüüdisajal kombeks 8 tundi järjest telesarju vaadata. Ma juba tean, mida arvustustest lugeda saab: «Uus «Avatar» on piinavalt pikk kolmetunnine film...» Tulge mõistusele! Ma olen näinud, kuidas mu lapsed vaatavad viis tunniajast sarjaepisoodi järjest. Inimesed võiksid omaks võtta, et kinos võib filmi ajal pissil ära käia,» ütles Cameron.

James Cameron kaitses ka 2009. aastal ilmunud «Avatari» ning pilkas inimesi, kellele esimene film üldse korda ei läinud. «Trollid muudkui seletavad, et kedagi ei huvita «Avatar», keegi ei mäleta tegelaste nimesid ja mitte midagi filmi sisust. Kui nad filmi uuesti vaatama vaevuks, siis nad mõtleks: «Okei, vabandust, ma nüüd jään vait!». Ma vingujate pärast ei muretsegi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles