Prints Andrew' piinlik Epsteini-teemaline intervjuu tuuakse filmilinale (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Prints Andrew keerutab piinlikus BBC intervjuus
Prints Andrew keerutab piinlikus BBC intervjuus Foto: Youtube

2019. aastal õnnestus BBC'l saada prints Andrew'ga intervjuu, mis puudutas tema sõprust Jeffrey Epsteiniga. Tunnustatud stsenarist Peter Moffat kirjutab ülipiinlikult kulgenud intervjuu telgitagustest filmi nimega «Scoop» ning prints Andrew'ks võib kehastuda Hugh Grant, vahendab Deadline.

Moffat ning produtsent Hilary Salmon kinnitasid, et loodavad võtetega alustada novembris, olgugi et filmiprojektile pole leitud veel režissööri ega osatäitjaid. Moffati sõnul räägib «Scoop» sellest, kuidas BBC saate «Newsnight» meeskonnal õnnestus Andrew'ga intervjuu kindlustada ja televaatajate ette tuua.

«Kuidas sai olla, et prints Andrew pidas saatejuht Emily Maitlisele nii pika intervjuu andmist heaks ideeks?» mõtiskleb stsenarist Moffat.

Kõmulises ligi tund aega kestnud intervjuus, mida on näinud miljonid silmapaarid, uuris saatejuht Maitlis prints Andrew'lt, milline oli tema suhe nii Jeffrey Epsteini kui Virginia Giuffrega. Giuffre sõnul sunniti teda mitmel korral Briti printsiga vahekorda astuma, olgugi et esimesel korral oli ta alles teismeline. Andrew pidi selgitama ka fotot, millel on näha teda, Giuffred ning Ghislaine Maxwelli.

Prints Andrew kostis intervjuus, et kaotas sõjas võime higistada, mistõttu ei saa Giuffre kirjeldused higistavast prints Andrew'st mitte kuidagi tõele vastata. Lisaks väitis prints Andrew, et ta ei saanud 10. märtsil aastal 2001 Giuffrega pidutseda, sest tol päeval olevat ta külastanud Wokingi Pizza Expressi, et osta õhtuse peo jaoks pitsasid.

Intervjuu jooksul muudkui keerutava Andrew sõnul oli tema läbikäimine Epsteiniga põgus. Intervjuud on aga nimetatud tõeliseks rongiõnnetuseks ja PR-katastroofiks. Sellest jagub küllaga materjali värvikaks filmiversiooniks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles