Berklee muusikakolledži vilistlased osalevad toetuskontserdil Ingmar Kiviloo õpingute rahastamiseks

Kultuuritoimetus
Copy
Ingmar Erik Kiviloo
Ingmar Erik Kiviloo Foto: Pressifoto

Maailma ühe tuntuima muusikakooli, Bostonis asuva Berklee muusikakolledži vilistlased Tõnu Naissoo, Uku Suviste, Sofia Rubina ja praegu koolis õppiv Triin Metshein osalevad heategevuslikul kontserdil, mille käigus kogutakse vahendeid 18-aastase andeka eesti muusiku Ingmar Erik Kiviloo Berklee esimese semestri õppemaksu tasumiseks. Kontsert toimub esmaspäeval, 25. juulil algusega 20.00 Philly Joe’s jazziklubis.

Kontserdi korraldavad Philly Joe’s jazziklubi ja Kultuuripartnerluse SA. Philly Joe’s vedaja Reigo Ahvena sõnul tuleb eesti noorte muusikute toetuseks hoo andmist vaadata samamoodi kui Ott Tänaku ja Anett Kontaveidi lugusid, kus anded kohtusid õigel ajal toetajatega, kes uskusid ning lõid tulevaseks säramiseks vastavad tingimused. «Ingmari kontserdile piletiostjatele saame vastu lubada, et kui Grammyde jagamisel 2032 teid kõiki ka otse nimeliselt ei tänata, siis südames kantakse tänu teie panuse eest kogu elu», ütles Ahven.

Sihtotstarbelisi toetusi on võimalik kanda ka Kultuuripartnerluse Sihtasutus arveldusarvele EE822200221073282948, need jõuavad muutmata kujul edasi adressaadini.

Ingmar Erik Kiviloo on «Eesti otsib superstaari» finalist, kes gümnaasiumi lõpetamise kõrvalt korraldas tänavu kevadel Ukraina toetuseks suure kontserdi Saku suurhallis.

Tagasi üles