Kaks uut «Tasujate» filmi tulekul: Marvel avalikustas tulevikuplaanid

Kultuuritoimetus
Copy
Marvel Studiosi president Kevin Feige tänavusel Comic-Conil
Marvel Studiosi president Kevin Feige tänavusel Comic-Conil Foto: Getty Images / AFP / Scanpix

Tänavusel San Diego Comic-Conil esitas Marvel Studios täpse läbilõike oma kahe järgmise aasta plaanidest ning poetas vihjeid, mida fännidel on lootust näha veel kaugemas tulevikus.

Marveli universum astub oma niinimetatud viiendasse faasi (Phase 5) kolmanda «Sipelgamehe» filmiga, mis kannab alapealkirja «Quantumania» ning saabub kinoekraanidele 2023. aasta veebruaris. Sellele järgneb mais kolmas «Galaktika valvurite» seiklus. 2023. aasta novembris ilmub aga «Blade», kus vampiiritapjat Blade'i ei kehasta mitte Wesley Snipes, vaid Mahershala Ali.

2024. aastaks lubab Marvel Studios uut «Fantastilise neliku» filmi, samuti on ülejärgmisel aastal oodata kahte uut «Tasujate» filmi, kus näeb nii uusi kui juba tuttavaid superkangelasi värskes koosseisus.

Samavõrd ambitsioonikad plaanid on stuudiol telesarjadega, mida saab Eestiski näha voogedastusplatvormilt Disney+. Järgmisel aastal saab uue hooaja «Loki», samuti ilmuvad uued sarjad «Echo», «Secret Invasion» ja «Ironheart». 2024. aastal naaseb ka Charlie Coxi kehastatud Daredevil sarjas «Daredevil: Born Again».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles