Ansambel Naised Köögis andis välja oma neljanda albumi (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Naised Köögis
Naised Köögis Foto: Kaja Hiis

Ansambel Naised Köögis andis välja oma neljanda albumi «Kordub kõik all päikese». Plaadile koguti kokku viimase kahe aasta jooksul sündinud laulud, mille tundespekter ulatub tõsisest romansilikust armastuslüürikast ja ballaadilikest ning eksistentsiaalsetest lugudest kuni musta huumoriga vürtsitatud tragikoomiliste lorilauludeni.

«Meie uuel plaadil on nii tõsiseid ja sügavalt südamesopist sündinud lugusid kui ka kergeid ja humoorikaid palu, mis sisendavad optimismi ning aitavad läbi naeru eluraskustega toime tulla,» ütlevad Naised Köögis oma värske loomingu kohta. Plaadile sai kokku kümme lugu, millest mõned on varasemalt ilmunud ka singlitena. Ansamblis loovad koos laule Kristiina Ehin, Kairi Leivo, Katrin Laidre ja Sofia Joons Gylling. Album salvestati Peeter Salmela stuudios.

Viljandist alguse saanud ansambel armastab köögilaua taga kokku saada, maailma asju arutada ja laule teha. Laulud, mida iseloomustab peenetundeline huumor, kompromissitu absurditaju ja rahvalikult aus elutunnetus, valmivad enamasti ühisloominguna. 4.-14. augustini on ansamblil Naised Köögis plaanis kümme plaadiesitluskontserti üle Eesti. Tuur kannab sama pealkirja, mis albumgi – «Kordub kõik all päikese».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles