GALERII ⟩ Grete Kuld ja Kristel Aaslaid hakkasid politseinikeks

Kultuuritoimetus
Copy

Juba sel sügisel jõuab Kanal 2 ekraanile produtsent Ergo Kulla uus kodumaine komöödiasari kahest täiesti erinevast naispolitseinikust, keda kehastavad teleekraanidelt juba tuntud ja armastatud kaasnäitlejad Kristel Aaslaid ja Grete Kuld. Galeriist näed, mis toimus esimesel võttepäeval.

Kaks täiesti vastandlikku võmmipreilit on sunnitud koos töötama ja erinevaid juhtumeid lahendama. Politseinikutööd ülimalt tõsiselt võttev Kadri (Kristel Aaslaid) ja oma hea välimuse ning naiselike võludega osavalt manipuleeriv Doris (Grete Kuld) tahavad üksteisele tõestada, et just nende meetodid aitavad meeste maailmas kõige paremini karjääri teha.

Nad sõlmivad kihlveo, kes rohkem juhtumeid lahendab ja kiiremini edutamise saab. Duo lööb segamini senise meestekollektiivi dünaamika ja põhjustab palju ootamatuid olukordi. Nad saavad omal nahal tunda, kui raske naistel ikkagi meeste maailmas läbi on lüüa ja kui ebaõiglane võib vahel olla hierarhiatele üles ehitatud süsteem.

Uues sarjas teevad kaasa veel ka Peeter Oja, Jan Uuspõld, Ott Lepland, Veiko Porkanen, Simo Andre Kadastu jpt. Kanal 2 vaatajad saavad uuele komöödiasarjale kaasa elada juba peagi algaval sügishooajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles