NÄDALA FILM Brad Pitti verine rongisõit (1)

Margit Adorf
, filmikriitik
Copy
Kõrilõikajad Sidrun (Brian Tyree Henry) ja Lepatriinu (Brad Pitt). 
Kõrilõikajad Sidrun (Brian Tyree Henry) ja Lepatriinu (Brad Pitt). Foto: Filmikaader

Tapmiskomöödia «Killerite kiirrong» ei ole kindlasti film igale maitsele. Sa kas armastad seda või jääb see sinu jaoks tülgastavalt arusaamatuks. Kriitikud ei ole filmi just väga soojalt vastu võtnud, ka filmiproffide seas jaguneb publik pooleks, on neid, kellele kohe üldse ei istu, ja neid, kes kiidavad. Mina kuulun sedapuhku viimaste sekka. Filmile on näiteks ette heidetud, et meenutab kangesti «John Wicki», kusjuures viimast peetakse palju paremaks.

 

«Killerite kiirrong»

Režissöör David Leitch, osades Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon

Kestus 2 tundi 6 minutit

Kinodes alates 5. augustist

Mina «Wicki-usksete» koolkonda ei kuulu, pigem on «John Wicki» frantsiis niisugune, millest kauge kaarega eemale hoian, pidades seda mõttetuks arulageduseks, mille peale pole mõtet aega raisata. Ilmselt on häda ka selles, et Keanu Reeves Wicki rollis tundub mulle täiesti tuima robotina, ja kuna mulle tema rollisooritus ei meeldi, siis on piinarikas ka filmi vaadata. Ja kui keegi nüüd tuleb suure suuga jutustama, et «Killerite kiirrong» on «Wicki» pealt maha viksitud, siis rumal jutt suhu tagasi. «Killerite kiirrong» nägi romaanina ilmavalgust varem ja kui üldse miski on millegi pealt maha kirjutatud, siis pigem just «Wick».

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles