Hollywoodi tähe Cary Granti traagiliselt alanud elust valmib sari

Kultuuritoimetus
Copy
Näitlejad Cary Grant ja Grace Kelly
Näitlejad Cary Grant ja Grace Kelly Foto: AP/imago images/MediaPunch/Scanpix

Legendaarse filmitähe Cary Granti elust valmib neljaosaline miniseriaal «Archie», vahendab Deadline. Sari vaatleb vaimukates komöödiates säranud Granti rasket lapsepõlve, aga ka tema uhket karjääri filmitööstuses. Granti on valitud mängima näitleja Jason Isaacs. 

«Archie» algab Granti sünniga 1904. aastal Bristolis. Archibald Alec Leachina sündinud Grant kasvas vaesuses, jäi ilma vanemast vennast Johnist ning tema isa oli abielurikkuja. Teismelisena liitus ta Bob Penderi muusikute trupiga ja kolis Ameerika Ühendriikidesse, kus temast sai Cary Grant.

Sari näitab ka Granti elu 1961. aastatel, kus kuulsuse tippu jõudnud staari vaevas suur nukrus, sest tal oli selja taga paar valusalt lõppenud abielu. Granti järgmiseks abikaasaks sai telestaar Dyan Cannon, kes oli temast 30 aastat noorem.

«Cary Grante oli kõigest üks ja ma poleks nii rumal, et üritaksin tema kingadesse astuda,» kommenteeris rolli näitleja Jason Isaacs. «Archie Leach ei oleks seevastu saanud kaugemal olla tegelaskujust, kelle ta lõi, et iseennast päästa.»

«Archie» stsenaristiks ja produtsendiks on Jeff Pope, kes kirjutas ka Stan Laureli ja Oliver Hardy pikaaegsest koostööst rääkinud eluloofilmi «Stan ja Ollie».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles