LUULE KOMISSAROV 80 ⟩ Kõige armastatum vanaema on krutskipartner tervele Eestile

Margus Haav
, reporter
Copy
Luule Komissarov.  
Luule Komissarov.  Foto: Elmo Riig

Luule Komissarov ehk Lull on näitleja, keda teavad kõik. Ja keda armastavad kõik. Daamide vanusest pole üldiselt muidugi sünnis rääkida, aga ega ole saladus see, et 11. august on Lulli 80. sünnipäev.

Luule Komissarov allkirjastas Noorsooteatris oma esimese näitlejalepingu 13. augustil 1965. aastal. Nii et kui ta astub taas Ugala teatris lavale 25. augustil etenduses «Leskede kadunud maailm», on see tal 57. hooaeg.

Kui viimati Lulliga juttu puhusime, kõneles ta, et ega ta ise ka ei usu seda, et on nii kaua vastu pidanud. Lull rääkis, et ta on tegelikult ju tavaline inimene, seda näitleja nimetust tahetakse kangesti sinna juurde panna. Näitleja on lihtsalt elukutse. Lull kinnitas, et muidu on ta Lull mis Lull. Iga kandi pealt. Ei pirtsuta, räägib kõigiga juttu. Ennast suureks näitlejaks ei pea. On «Õnne 13» tõttu natuke tuntuks saanud, aga siingi arvas ta tagasihoidlikult, et ega ta ise ole ka seal suurt midagi teinud. Tõnis Kask aitas selle rolli peale. Ja Astrid Reinla oli Laine juba nii ilusasti ära kirjutanud, kõik oli nii täpselt paigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles