Elektrooniline nauding: Klubis HALL algab võimas muusikafestival

Kultuuritoimetus
Copy
Festival toob lavale 14 välisartisti ning üle 20 kohaliku DJ ja bändi
Festival toob lavale 14 välisartisti ning üle 20 kohaliku DJ ja bändi Foto: Jaanar Nikker

12. augustil algab Noblessneris asuvas klubis HALL, selle välialal Suvilas ja uues ISU saalis viies elektroonilisele ja eksperimentaalsele muusikale keskenduv festival Dark Side of the Moon.

Esimene artist, kelleks on DJ-duo ERROR!ERROR!, astub Suvila lavale juba täna kell 17. Ilma pausideta vältavale festivalile paneb punkti pühapäeval õhtul kell 20 live’iga esinev Rootsi produtsent Acronym.

Kolm päeva kestev festival toob lavale 14 välisartisti ning üle 20 kohaliku DJ ja bändi, kelle muusika varieerub house’ist, techno’st ja elektrost acid’i, noise’i ja palju muuni. Teiste seas astuvad üles techno-muusika pioneer Luke Slater; tantsija, DJ ja produtsent Gigi FM; Kiievi klubi Closer resident Borys, eksperimentaalse techno produtsent Kangding Ray, pohuiwave’i trio Siemens Nokia, darkwave’i viljelev Viktor Kuu jpt.

The Dark Side of the Moon toimus esmakordselt 2018. aastal ning selle eesmärk on pakkuda kuulajatele laialdast valikut elektroonilist muusikat. Festivali programm tutvustab kohalikke omanäolise käekirjaga artiste, uusi tulijaid, toob koju kätte elektroonilise muusika tipptegijaid mujalt maailmast ning rõhutab sealjuures ka festivali nimega sobituvat visuaalset ja kunstilist poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles