Rita Ray kontserdi külastajaid tabas ootamatu hinnaüllatus (6)

Priit Pullerits
, ajakirjanik
Copy
Rita Ray
Rita Ray Foto: Elmo Riig

Eelmise nädala neljapäeval Tartumaal Pangodis Kiivitaja tallu kodumaiseks soulitäheks tituleeritud Rita Ray kontserdile saabunud piletita huvilisi üllatas, et kohapeal küsiti pääsme eest 40 eurot, kuigi veebis leitavad reklaamid teatasid veel samal päeval, et kontserdipaigas saab pileti 35 euro eest.

Kiivitaja talu suvelava juures veidi rohkem kui tunni aja pikkusele kontserdile pileteid müünud neiu oli külastajate küsimustele viimasel hetkel tõstetud piletihinna kohta vastanud, et kuna veebis eelmüügist sai pileti 34 euroga (pensionärid 32 euroga), siis olid korraldajad leidnud, et kõigest ühe- kuni kolmeeurone hinnavahe pileti eelnevalt soetanute kasuks on ebaõiglaselt väike.

Rita Ray kontserdi korraldanud Lauri Land Tartu Kontserdist ütles Postimehe arupärimise peale, et kohapealne piletihind 40 eurot oli välja kuulutatud piletimüügikeskkondades.

Kuid Piletimaailma keskkonnas oli veel kontserdile järgneval päeval ja on endiselt väljas teave, et ürituse toimumise päeval maksab pilet kohapeal ostes kõigile 35 eurot. Keskkonnas OnlinePilet 40-eurose piletihinna kohta praegu infot ei leia. (Piletilevi veebikülg tagasiulatuvalt hinnainfot ei näita.)

Postimehe järelepäringule, et väide 40 euro peale tõstetud piletihinnast eelteavitamise kohta ei näi vastavat tõele, Land ei vastanud.

Samuti jättis Land vastamata Postimehe küsimustele, millega ta põhjendab hinna tõstmist 40 euroni ning kuidas turgatas mõte eelmüügist ja kohapeal ostetud pileti väidetavalt ebaõiglaselt väiksest hinnavahest, millele oli viidanud piletimüüja, pähe alles kontserdi korraldamise päeval, kui info kontserdi toimumise kohta ja hindade kohta oli saadaval juba vähemalt 3. mail ehk üle kolme kuu tagasi.

Ühtlasi jäi tähelepanuta küsimus, kuidas olid kohapeal müümiseks valmis trükitud juba 40-eurosed piletid, mis viitab sellele, et hinna tõstmine oli otsustatud juba varem, sest poole päevaga vaevalt uusi pileteid trükkida õnnestub.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles