Hingevärinad ja meelemeelitused Leigo Järvemuusikal

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Sünnipäevale kohaselt tulid Leigo Järvemuusikal sedakorda ettekandele Järvide muusikaperekonna lemmikteosed läbi aegade, lisaks mõned uudisteosed ja loomulikult omalooming.
Sünnipäevale kohaselt tulid Leigo Järvemuusikal sedakorda ettekandele Järvide muusikaperekonna lemmikteosed läbi aegade, lisaks mõned uudisteosed ja loomulikult omalooming. Foto: Ragnar Peets/Tartu Postimees

Ühel suveõhtul kolmes osas – «Päikesepaiste kontsert», «Loojangukontsert» ning «Tule ja vee kontsert» – toimunud Leigo Järvemuusika võlus eelkõige oma atmosfääri ja looduskaunidusega, ilusate inimeste, lahkuse ja imposantse muusikaga.

Tänavu üle aasta toimunud Leigo Järvemuusika oli nagu üks suur pidu ja pillerkaar. Ühel ajal tähistati Neeme Järvi 85, Paavo Järvi 60 ja Kristjan Järvi 50 aasta juubelit. Oleks tähistatud veelgi, kui Leigo Järvemuusika möödunud aastal koroona tõttu üürikest puhkust poleks võtnud. Siis oleks üks Eesti looduskaunimaid festivale tänavu sümboolset 25 aasta juubelit tähistanud. Pidurooga ja sünnipäevalaulu sai aga sellest hoolimata.

«Leigo Järvemuusika 2022. ​Järvid Leigo järvel»

Leigo turismitalus

13. augustil 2022

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles