NÄDALA FILM Aee, apteekrihärra, tulge lahendage veel paar roima! (4)

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Maarja Johanna Mägi kehastatud Keterlynile on minevikuvarjud järele jõudnud ning see muudab tema suhted Melchioriga pingeliseks.  FOTO: Anastassia Volkova
Maarja Johanna Mägi kehastatud Keterlynile on minevikuvarjud järele jõudnud ning see muudab tema suhted Melchioriga pingeliseks. FOTO: Anastassia Volkova Foto: Anastassia Volkova

Esmaspäeval esilinastus «Apteeker Melchior. Viirastus», «Apteeker Melchiori» saaga teine film, milles juba paljudele Indrek Hargla romaanidest tuttavaks saanud Melchior seisab taaskord vastamisi kurjusega. Sedakorda on laipu aga rohkem, süngustki rohkem, kõledast ja koledast atmosfäärist, verest ja vägivallast rääkimata. 

Ma alati räägin kõigile, et mul on oma lemmikapteeker. Kahjuks pole see Melchior, vaid üks Tartu raekoja valveapteegis töötav proviisor. Küll aga olen ma pärast teist «Apteeker Melchiori» filmi valmis nentima, et Melchior ei pruugi olla mu lemmikproviisor, ent kahtlemata on ta mu lemmik rohusegaja.

 

«Apteeker Melchior. Viirastus»

Režissöör Elmo Nüganen, produtsendid Taska Film, Nafta, Apollo Film Productions ja HansaFilm. Stsenaristid Indrek Hargla, Elmo Nüganen, Olle Mirme.

Osades Märten Metsaviir, Maarja Johanna Mägi, Alo Kõrve, Raivo Trass, Carmen Mikiver, Rain Simmul, Riina Maidre, Mait Malmsten.

Kinodes alates 19. augustist.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles