Tasuta muusikarõõm: Curly Strings annab Nõmmel taasiseseisvumispäeva kontserdi

Kultuuritoimetus
Copy
Curly Strings Seto Folgil
Curly Strings Seto Folgil Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Homme, 20. augustil kell 14 annab Nõmmel taasiseseisvumispäeva kontserdi ansambel Curly Strings. Kontsert toimub sel aastal Nõmme Maja hoovis ja on kõigile tasuta.

Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri kutsus kõiki nõmmelasi traditsioonilisest ja tujuküllasest kontserdist osa võtma. «Ilus eestikeelne muusika on meie taasiseseisvumise traditsioonidega alati kokku käinud. Usun, et Curly Strings pakub kauni kontsertelamuse ning ehk avaneb võimalus ka üheskoos laulmiseks,» rääkis Kuri.

Curly Strings on 2013. aastal loodud Eesti ansambel, kuhu kuulub neli head sõpra: viiuldaja Eeva Talsi, mandoliinimängija Villu Talsi, kitarrist Jaan Jaago ja kontrabassimängija Taavet Niller. Üle Eesti tuntuks saadi 2014. aasta suve tunnuslooga «Kauges külas», mis on jätnud jälje paljude eestlaste südametesse ja raadiote mängukavadesse. Aastal 2021 ilmus topeltalbum «Pidu meis eneses».

Nõmme Maja asub aadressil Valdeku 13. Võimalusel tule kontserdile jalgsi, ratta või ühistranspordiga. Parkimisvõimalused kontserdikoha läheduses on väga piiratud. Autoga tulles pargi see Nõmme keskuse parklatesse või Raudtee tänavale.

Kontsert on kõigile tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles