Comedy Estonia koomikud jõuavad riigitelevisiooni

Kultuuritoimetus
Copy
Pilootepisoodi salvestus Von Krahlis
Pilootepisoodi salvestus Von Krahlis Foto: Comedy Estonia

ETV2's saab sel sügisel alguse uus saade «Koomikud & Küsimused». Saate puhul on tegemist juba Briti televisioonis klassikaliseks saanud paneelsaate formaadiga, milles on läbiv roll huumoril, küsimustel ning stuudiopublikul. Saadet juhivad Karl Alari Varma ja Kaspar Kikerpill ning kahe võistkonna pead on Mikael Meema ja Sander Õigus.

Esimestes saadetes on Sanderil ja Mikaelil abiks Joosep Järvesaar, Mattias Naan, Kristel Aaslaid, Marta Laan, Ott Sepp, Kristjan Lüüs, Estoni Kohver ja Põhja-Korea.

Nii koomikud kui külalised peavad vastama küsimustele, mis ei ole kuidagi seotud päevakajaliste teemadega, küsimused aga tekitavad veel rohkem küsimusi, mitte nii palju õigeid vastuseid. Punkte saab seega nii humoorika mõttekäigu kui ka õige vastuse eest. Pilootepisoodis, mis on avalikult kättesaadav Comedy Estonia YouTube’i kanalil, kõlavad küsimused nagu millise muusika saatel peletatakse rannikult eemale Somaalia piraate või kes on maailma kõige valjem imetaja?

Stand-upi võlu on see, et publik otsustab, mis on naljakas ja mis mitte - ka saates tuginetakse täpselt samale põhimõttele. Saalis on võtete ajal publik, kes annab saate osalistele mõista, kas tegemist on hea naljaga või mitte. Eeltöö teeb meie publik kohapeal ning hiljem kantakse just parimad osad salvestusest edasi eetrisse.

«Saade ja show on kindlasti erinevad kogemused - saade on 30 minutit pikk ja show kestab pea 2h. Meile on selle projekti juures kõige olulisem tuju hoidmine nii endal kui publikul. Saade peab olema laetud positiivse energiaga, sest koomikutena saame energiat just oma publikult. See on ka põhjus miks seda tahame teha laval, mitte telestuudios.» selgitab ürituse eestvedaja ja üks õhtujuhtidest Kaspar Kikerpill.

Saadete lindistused toimuvad 31. augustil ja 1. septembril ning salvestustele oodatakse ka publikut. Esimese hooga võetakse linti 4 saadet.

Pilootepisoodi salvestus Von Krahlis
Pilootepisoodi salvestus Von Krahlis Foto: Comedy Estonia

Vaata ka pilootepisoodi:

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles