VIDEO Orelipoiss tahab välja anda uut albumit, kuid vajab selleks abi

Orelipoiss (Jaan Pehk) palun toetada tema uue alhumi ilmumist.
Orelipoiss (Jaan Pehk) palun toetada tema uue alhumi ilmumist. Foto: Erakogu

Jaan Pehk ehk Orelipoiss plaanib välja anda oma neljanda muusikaalbumi «Uni». «Et helikandja ilmumine võimalikult hästi ja viperusteta sujuks, vajan siinkohal heade hooandjate abi,» kirjutas Orelipoiss Hooandjas.

Mida ta siis rahaga teha plaanib? «Kasutan kogunenud toetust CD ja LP tiražeerimiseks, ja auhindade hooandjateni toimetamiseks,» kirjutas Orelipoiss.

Kõik toetajad saavad Orelipoisi digialbum «Uni» kaks nädalat enne plaadi ametlikku ilmumist. Aga see pole veel kõik. Lisaks helikandjale on uuest albumist valmimas ka muusikafilm, seda Tartu Ö Stuudio loomingulise meeskonna abil.

Hulgaliselt kingitusi

Muusikafilm ja CD valmivad novembris, vinüülplaadid jõuavad hooandjateni aga hiljemalt jõuluks. «Toetajatele on välja pandud hulgaliselt omanäolisi kingitusi mille üleandmine teeb meele rõõmsaks nii minul kui loodetavasti ka kingituste saajatel,» lisas ta.

Ja ka see pole veel kõik. Kingitused võib ta saata posti teel, või hoopiski läkitab kutse plaadi ilmumise ja filmi linastumisega seotud sündmustele. «Või tulen hoopis ise hooandjale sobivasse paika oma tänu avaldama. Üks variant on veel – kustun su koos sõpradega endale külla, pakun maitsva õhtusöögi ning annan soovi korral kodukontserdi,» kirjutas muusik.

Orelipoissi saab aidata siin.

Tagasi üles